ELYN YRITYSTEN kehittämispalvelut

Toimimme Elyn Yritysten kehittämispalvelujen toteuttajana koko maassa. Teemme sekä analyyseja että varsinaista konsultointia Elyn puitesopimustoimittajana.


MITÄ ELY TARJOAA?

ANALYYSIPALVELUSSA saat kokonaiskuvan liiketoimintasi tilasta sekä selkeän kehittämissuunnitelman. Analyysi tehdään asiakkaan ja vastuuasiantuntijan yhteistyönä. Kehittämissuunnitelman perusteella sinut ohjataan tarvittaviin toimenpiteisiin – konsultointipalveluihin, avainhenkilöiden koulutukseen tai muihin palveluihin.

Analyysin kesto on 1-2 päivää ja hinta asiakkaalle 260 euroa + alv per päivä.


KONSULTOINTIPALVELUT on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on vahva halu kehittää ja kehittyä, sekä edellytykset siihen. Tavoitteena on yrityksen kasvu, uudistuminen ja tehokkuus. Yritykselle räätälöidään yksilöllinen kehittämispaketti viiden osa-alueen pohjalta:

  • Kasvu ja kansainvälistyminen
  • Tuottavuus ja digitalisointi
  • Markkinointi ja asiakkuudet
  • Johtaminen ja henkilöstö
  • Innovaatioiden kaupallistaminen

Konsultoinnin kesto ja sisältö määritellään yhteistyössä asiakkaan, ELY-keskuksen asiantuntijan sekä palvelun tuottavan asiantuntijan kesken. Kesto on minimissään 2 päivää, maksimissaan 15 päivää jaettuna 3 vuoden ajalle.

Hinta asiakkaalle on 325 euroa + alv per päivä. Palveluntuottaja laskuttaa asiakasta palvelun toteutumisen jälkeen.


KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN -palvelu on suunnattu kasvuun, kansainvälistymiseen ja uudistamiseen tähtäävälle pk-yritykselle, jolla on edellytykset suunnitelmalliseen kasvuun. Lisäksi palvelu sopii pk-yritykselle, joka on kohtaamassa murros- tai muutostilanteen. Kohderyhmän yritykset etsivät uusia kasvumahdollisuuksia kotimaassa tai kansainvälisesti.

Palvelu auttaa yritystä saavuttamaan selkeän ymmärryksen kasvustrategiasta, asiakkaista ja markkinoista. Lisätavoitteena on kehittää strategista- ja liiketoimintaosaamista sekä digitalisaation hyödyntämistä. Tavoite ja sisältö laaditaan yrityskohtaisesti tilaajan palveluntuottajalle tekemän tilauksen pohjalta.


TUOTTAVUUS JA DIGITALISOINTI -palvelu on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka haluavat tehostaa liiketoimintaansa kilpailukykyisemmäksi kehittämällä yrityksen tuotanto-, talous- ja ohjausprosesseja sekä hyödyntämällä uutta teknologiaa. Tavoite ja sisältö laaditaan yrityskohtaisesti tilaajan palveluntuottajalle tekemän tilauksen pohjalta. 

 

Ota Yhteyttä

Katsotaan, miten parhaiten voimme
tukea juuri sinun yritystäsi

 

 

 

 


HELSINKI

VALO Hotel&Work Helsinki
Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki


 

 Tietosuojaseloste