Toteutetaan

Kehittäminen • Johtaminen • Rahoitus

Suunnitelmien siirtäminen paperilta tosimaailmaan edellyttää konkreettisia toimia, kasvu ja kehitys vaatii lisää resursseja. Tämä voi tarkoittaa myös lisärahoituksen tarvetta.

 

TOIMINTATAPOJEN KEHITTÄMINEN kohdistetaan sinne, missä tarvetta on – myynti, markkinointi, asiakaspalvelu, tuotantoprosessit tai muut toiminnot. Digitalisointi tarjoaa laajat mahdollisuudet automatisoida ja virtaviivaistaa sisäisiä toimintoja sekä tavoittaa ja puhutella asiakkaita entistä tehokkaammin. Autamme teitä tarvittavien työkalujen suunnittelussa, kehittämisessä ja käyttöönotossa. Meidän kauttamme saatte myös tarvittavat digitaaliset ratkaisut.

HANKEJOHTAMINEN liittyy hankesuunnittelu-palveluumme. Saat meiltä osaavaa apua paitsi hankkeen suunnitteluun, myös sen eteenpäin viemiseen ja hallintaan. Tarvittaessa etsimme sopivat resurssit eri osa-alueille.

RAHOITUS on usein tarpeen ideoiden toteuttamiseksi. Autamme rahoitussuunnittelussa, laadimme laskelmat ja tuemme rahoituksen hakemisessa. Teemme yhteistyötä muun muassa Ely-keskuksen, Business Finlandin, Finnveran ja pankkien kanssa. Katso esimerkkejä rahoitusmahdollisuuksista tästä.

Olemme mukana toimintasuunnittelun, hankkeen tai projektin alusta loppuun asti. Tarpeen mukaan tarjoamme myös pidempää jatkumoa seurannan tai ylläpidon muodossa, jotta toiminta ei pääse hyytymään vaan pysyy virkeänä ja kasvusuuntaisena.

Ota Yhteyttä

ota suoraan yhteyttä.

Katsotaan miten voimme tukea juuri sinun yritystäsi.

 

 

Toimimme pääosin Helsinki-Tampere-akselilla, noin 100 km etäisyydellä Hämeenlinnasta ja Helsingistä.

 


HÄMEENLINNA

Hämeentie 2,
13200 Hämeenlinna

HELSINKI

VALO Hotel&Work Helsinki
Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki


 

 Tietosuojaseloste