Tekijät

Timo • Tommi

Autamme sinua kehittämään yritystäsi kohti tehokkaampaa toimintaa ja parempaa tulosta.

 

Puolentoista vuosikymmenen aikana kertynyt laaja kokemuksemme pk-yritysten kehittämisestä takaa asiantuntevan tuen suunnitteluun, resursointiin ja toteutukseen, oli kyse yrityksen laajemmasta strategiasta tai yksittäisestä projektista. 

Timo JylhäLeppoisan kuoreni alla on monipuolisen kokemuksen omaava asiantuntija ja yleiskonsultti, joka pystyy auttamaan pk-yrityksen haasteissa pitkälle.

Olen aidosti asiakkaalle läsnä, tuon laajaa näkökulmaa ja innovatiivisuutta asiakasyritysteni tueksi, ja löydän juuri ne asiat joita on oleellista kehittää.

Toimin ihmisten innostajana ja toimitusjohtajan sparraajana, ja ulkopuolisen silmin osaan nähdä urautuneet asiat uudella tavalla. 

 

Timo Jylhä, TJ

DI, Yrityskehitys

 0400 801 506
 timo.jylha@tulosto.fi

 


 

 

 

 

Tommi HellgrenOlen aina ensisijaisesti kiinnostunut asiakkaan tarpeista. Toimin teknisenä asiantuntijana sekä projektipäällikkönä, ja vahvuuteni piilee 15 vuoden kokemuksessa web-alan yrittäjänä. Sen ansiosta ymmärrän yritysten tarpeita, ja osaan vastata niihin oikeilla teknisillä ratkaisuilla.
 

Kokemukseni auttaa minua myös toimimaan välittäjänä projektien eri tahojen kanssa, kuten graafikot, tekstintuottajat sekä mahdollisten liitännäisohjelmistojen tekijät.

 

Tommi Hellgren

Digitaaliset ratkaisut, Web-palvelut

 044 283 2716
 tommi.hellgren@tulosto.fi

yhteistyössä: 

 

Ota Yhteyttä

ota suoraan yhteyttä.

Katsotaan miten parhaiten voimme tukea juuri sinun yritystäsi.

 

 

 

 


HÄMEENLINNA

Hämeentie 2,
13200 Hämeenlinna

HELSINKI

VALO Hotel&Work Helsinki
Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki


 

 Tietosuojaseloste